DYNAMISCHE BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN 

BRAND YOUR BUSINESS BY BXPOSED

SOORTEN BEDRIJFSFILMS

Video’s zijn de manier bij uitstek om de aandacht van jouw (toekomstige) klant aan te wakkeren. Pakkende visuals hebben immers een grotere impact dan tekst, gezien de aandachtsspanne van mensen korter is dan vroeger.
 

 

Als bedrijf kan je opteren voor een lange bedrijfsfilm voor je website die jouw mission statement weergeeft met testimonials en/of productvideo’s. Deze langere video kan naderhand opgesplitst worden in korte video’s die dan op social media gedeeld kunnen. Uiteraard kan je ook opteren voor een speciaal ‘pakket’ voor social media: In de ‘social media’ branding kit wordt er geopteerd voor formats die afgestemd zijn op jouw social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin...
 

 

Interesse vraag vrijblijvend een offerte voor een bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm  met een geïntegreerd  vs apart ‘social media pakket’. Deze prijs is afhankelijk van de eindkwaliteit en detailafwerking die je wenst te zien. Aarzel dus niet om mij te contacteren en vraag vrijblijvend uw advies/ prijs aan. 

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? of wil je een social media add-campagnes opzetten stuur een mail

Let's get in touch

so we can GIVE BIRTH TO creative & captivating movies together

Join my mailing list
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Vimeo Icon

Bxposed films bovenrij 53 BUS 201 HERENTALS         © 2018 copyright by Bxposed