MISSIE

TO TELL A STORY

TO CAPTURE THE MOMENT

Bij BXPOSED geloven wij dat het juiste beeld meer zegt meer dan 100 woorden. De beelden, sequenties, geluid en impressies hebben de kracht om verbinding te scheppen met onze leefwereld, onze blik op de wereld te verruimen en nieuwe deuren te openen op persoonlijk en professioneel vlak.
 

Bij BXPOSED gaat het film maken over het vastleggen van een verhaal, het in beeld brengen van levensechte emotie door middel van pakkende beelden. Vloeiende verandering en vlotte transities trekken de aandacht en vergroten de betrokkenheid van de kijker. BXPOSED beelden spreken voor zich. 

SCRIPTING YOUR PASSION WITH PURPOSE

Als videograaf is mijn grootste geschenk een tevreden klant, door de essentie van het evenement op beeld vast te leggen en kostbare herinneringen te scheppen die voor altijd blijven voortleven. Als ik film zit ik als het ware in een ‘flow’ , waarin ik de juiste ‘kippenvel’ momenten kan vastleggen en vertalen naar een unieke video.  

 

BXPOSED brengt de schoonheid van het leven naar voren, door de (menselijke) natuur en zijn vele expressies op beeld vast te leggen : een traan, een glimlach, een prachtige zonsondergang. Het is altijd een eer om deel uit te maken van deze unieke gebeurtenissen in een mensenleven en de waarde van het verfilmen hiervan is van onschatbare waarde. Ieder project raakt op zijn eigen manier aan mijn ziel en dat is ook wat ik voor mijn klanten wil terugdoen …. ‘ Je ziel raken door authentieke beelden ’. 
 

Bxposed films Gear-min.JPG

Wat mensen zeggen over bxposed films!

" Cynthia Smout

1 review

3 maanden geleden-

Ben heeft onze trouwdag op een prachtige manier in beeld gebracht. Hij heeft zich perfect ingeleefd in ons verhaal en is erin geslaagd om de sfeer en de emoties van onze dag volledig samen te vatten in een video van een paar minuten. Hij heeft oog voor detail, gaat super professioneel te werk en was zeer goed voorbereid. Echt een top kerel, een aanrader! "

"Schreppers Ann

1 review · 4 foto's

4 maanden geleden-

Ben is een fantastische en professionele videograaf . Hij heeft geweldige ideeën en weet die te integreren in zijn werk zodat zijn beelden een sfeer uitstralen die hij creeert door transities , invalshoeken, muziek en belichting die voor eeuwig op beeld worden vastgelegd en beleefd kunnen worden ! 🙌  "

Organizeer je een evenement en heb je  interesse in een aftermovie of trouwfilm, wil je een bedrijfsfilm laten maken neem dan gerust contact met me op