top of page

MISSIE

TO TELL A STORY

TO CREATE VALUE

Bij BXPOSED geloven wij dat het juiste beeld meer zegt meer dan 100 woorden. Beelden, sequenties, geluid en impressies 
hebben de mogelijkheid de voordelen, prestaties en ervaringen te tonen. Dit kan effectiever worden gedaan door storytelling in film. Wat op zijn beurt je geloofwaardigheid en vertrouwen verhoogt van je product of dienst in jouw markt. Bij BXPOSED gaat het film maken over het vastleggen van een verhaal, het in beeld brengen van levensechte emotie door middel van pakkende beelden. Vloeiende verandering en vlotte transities trekken de aandacht en vergroten de betrokkenheid van de kijker. Om zo van kijkers klanten te maken. BXPOSED beelden spreken voor zich. 

SCRIPTING YOUR PASSION WITH PURPOSE

Bxposed-films is een filmproductiebedrijf dat passies van mensen en bedrijven helpt verbeelden door middel van film, inspiratie, educatie en emoties op te wekken. Bxposed films begon met run-and-gun-filmopdrachten voor professionele atleten zoals red bull bodyboarders, fmx bikers etc. Tegenwoordig produceert Bxposed vooral brandingfilms voor bedrijven als Jack and Jones, Brax Fashion en Ethiopian Airlines, maar we produceren ook documentaires en andere passie-projecten waarbij we altijd proberen te inspireren met verhalen, mooie beelden en een vloeiend montagetempo.

Wat mensen zeggen over bxposed films!

" Cynthia Smout

1 review

3 maanden geleden-

Ben heeft onze trouwdag op een prachtige manier in beeld gebracht. Hij heeft zich perfect ingeleefd in ons verhaal en is erin geslaagd om de sfeer en de emoties van onze dag volledig samen te vatten in een video van een paar minuten. Hij heeft oog voor detail, gaat super professioneel te werk en was zeer goed voorbereid. Echt een top kerel, een aanrader! "

"Schreppers Ann

1 review · 4 foto's

4 maanden geleden-

Ben is een fantastische en professionele videograaf . Hij heeft geweldige ideeën en weet die te integreren in zijn werk zodat zijn beelden een sfeer uitstralen die hij creeert door transities , invalshoeken, muziek en belichting die voor eeuwig op beeld worden vastgelegd en beleefd kunnen worden ! 🙌  "

Organizeer je een evenement en heb je  interesse in een aftermovie of trouwfilm, wil je een bedrijfsfilm laten maken neem dan gerust contact met me op

bottom of page