CINEMATISCHE HUWELIJKSFILMSvideograaf huwelijk 

BIJ BXPOSED KIES JE VOOR EEN UNIEKE KWALITATIEVE TROUWFILM beste videograaf huwelijk

 Videograaf huwelijk nodig? vraag vrijblijvend een offerte!
Of bekijk een van onze p
aketten

Huwelijksfeesten zijn veruit de meest memorabele en belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven, dus waarom zou je deze niet voor altijd willen herbeleven met een video? De BXPOSED huwelijksfilm wordt met een pakkende verhaallijn gefilmd, waardoor jouw pure liefdesverhaal centraal in het oog springt.
 

Leg jouw onvergetelijke dag voor eeuwig vast op beeld en je zult geen minuut spijt hebben. Het geheel wordt cinematisch gemonteerd, met individuele accenten die passen in het totaalplaatje. Met een levensechte video van jouw bijzondere dag, kan jij eindeloos nagenieten.

 

Twijfel niet langer en vraag hier vrijblijvend uw prijs aan via e-mail.
 

Heb je nog verdere vragen? Plan gerust een telefonisch gesprek in om jouw behoeftes verder te exploreren en een vruchtbaar voorstel te formuleren.

KIES EEN HUWELIJKSFILM-PAKKET

Huwelijksfilm van Niels en Cynhia

Standaard

-Opname tot na de ceremonie

-Hd  cinematische stijl shortfilm 4-6 min

-samenvatting 20 minuten lange film
-Passende muziek met licentie
-Gebruik 2 cameras  4K opname

-Mutiple lens set + gimbal + tripod
-Externe audio opname
-Kleur correctie & Grading

-Eindmontage digitale oplevering
-Gift wrapped delivery

 €650excl btw

Trouwers Rivierenpark door Bxposed

Premium

-Hele dag schoot: tot na het dansfeest

-Passende muziek met licenties

-Mutiple lenses + tripod monopod

-Hd cinematische Stijl Shortfilm 6-9 min

Samenvatting 30 minuten lange film

-Externe Audio opname

-Color correctie & grading 
-Eindmontage & digitale oplevering

-Gift wrapped delivery

€1250excl btw

Huwelijksfilm laten maken

Taylored

Heb je speciale wensen zoals studio belichting meerdere cameraman-
en, droneshots, lange film met interviews testimonials, of een buitenlandse trouw op locatie het kan allemaal bij Bxposed films. Vraag je offerte op maat aan 

Offerte

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ BXPOSED FILMS

Bxposed films
press to zoom
Bxposed films delivery
press to zoom
Trouwfilm shoot bxposed films-min
press to zoom
Foto huwelijk pakket-min
press to zoom
1/1

Eerste stap, stuur me een mailtje

Stuur eerst even een mailtje en schets even kort hoe jullie het zien. Hoelang wens je dat er gefilmd wordt de hele dag tot aan het avondfeest of enkel tot na de ceremonie. Laat me weten hoe jullie huwelijksdag  verloop en of er  speciale wensen zijn. Is er een specifiek concept voor jullie trouwfilm?  Aan de hand van deze informatie maak ik een offerte op maat op

Intake gesprek

Indien de prijs gunstig is en er is interesse, vraag ik meestal een intake gesprekje. Ik vind het zelf belangrijk om jullie te leren kennen, een intake gesprek is de ideale gelegenheid om alles eens goed te doorlopen zodat ik een beeld kan vormen van jullie mooie dag, ook leren we op die manier elkaar al eens kennen, jullie behoeften, wensen ik hoor ze graag zodat ik kan bijdragen tot een aangename positieve sfeer op jullie huwelijksdag.

De dag zelf
Een raad kan ik geven vergeet zeker niet te genieten. En maak je vooral geen zorgen, Ik zal er zijn stipt en voorbereid. Ik steek heel mijn ziel en passie in jullie trouwfilm. Bij Bxposed is er geen sprake van bandwerk. Iedere huwelijksfilm is uniek en wordt met veel aandacht en creativiteit verwerkt tot een mooi eindresultaat.

* Ik werk met een expert fotograaf samen indien je jouw evenement ook met foto’s wenst vast te leggen. 
 

RECENSIES

" Cynthia Smout

1 review

3 maanden geleden-

Ben heeft onze trouwdag op een prachtige manier in beeld gebracht. Hij heeft zich perfect ingeleefd in ons verhaal en is erin geslaagd om de sfeer en de emoties van onze dag volledig samen te vatten in een video van een paar minuten. Hij heeft oog voor detail, gaat super professioneel te werk en was zeer goed voorbereid. Echt een top kerel, een aanrader! "

Niels Meert

3 reviews

een jaar geleden

We hebben Ben ingehuurd voor ons trouwfeest.
Vanaf het eerste contact heel erg professioneel en stipt, heel duidelijk in zijn communicatie. En het resultaat nadien was echt indrukwekkend! Een echte vakman.

Louise van den Broeck Geweldig gedaan, Ben! Jij hebt ervoor gezorgd dat onze dag nog mooier werd en we hiervan kunnen nagenieten 🥰

1