top of page

Inspireer met after movies

WIL JIJ EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN? BXPOSED CATERS YOUR NEEDS FOR EACH AND EVERY EVENT.

Evenementen kunnen verscheidene vormen aannemen zoals, trouwfilms verjaardagsfeesten, opendeurdagen, con-certen, aftermovies en andere private en professionele gebeurtenissen. Een ding is zeker: Als je kiest voor BXPOSED kwaliteit kan jij jouw bijzondere dag/ gebeurtenis eindeloos herbeleven met een glimlach.
 
De beweegreden om een aftermovie te laten maken kan uiteenlopend zijn, maar het vastleggen van unieke en diverse shots met kwalitatieve montage is telkens weer maatwerk. 

Bij BXPOSED geloven wij dat het monteren en organiseren van jouw beelden met een "unieke feel" het belangrijkste element is om tot een geslaagde afwerking te komen. Eens het filmen van de shots met gespecialiseerde materialen erop zit volgt de afwerking.
 
De mate van detail en afwerking ( inkleuring, special effects,....)
en de selectie van montage technieken kan verschillen, wat de
uiteindelijke kostprijs van jouw video bepaalt.
 
Wil jij een aftermovie laten maken vraag dan  vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende evenement of boek een telefonisch gesprek met mij in. 

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN  MAKEN?

Door je evenement visueel exposure te geven spreek je meer mensen aan en bereik je je doelgroep met beelden. Sterke visuals geven nu eenmaal beter weer wat je evenement inhoud.


Organizeer je een beurs, conferentie of een optreden of bied je georganiseerde reizen aan, zet dan al dat harde werk sterk in beeld en BXPOSED.

Aftermovies zijn niet  louter een mooie herinnering waar je achteraf van kan nagenieten. Door de kracht van social media zal je zien dat je investering in een aftermovie je daadwerkelijk meer publiek gaat aantrekken.

Elk mooi evenement verdient een goede film. Tell your story and inspire future participants. 

GOEDE AFTERMOVIES IN 2022 HOE? DOOR STORYTELLING

Een goede film bevat niet louter enkel mooie sfeerbeelden van de gebeurtenis. Een goede verhaallijn of story arc is de essentie van een elke film. Met scripting your passion in de slogan is dat net hetgeen wat wij willen doen bij Bxposed.
 

Door het weldoordacht gebruik van interview, speech overlays, testimonials in combinatie met cinematische beelden wordt jou evenement verhalend verteld. Betekenisvolle transities  echte mensen echte emoties dat maken eventmovies uniek en waardevol

bottom of page