top of page
De film
Kantoorgebouw Mazars tijdens de opname  van bxposed films

01

BEDRIJFSFILMS

Dynamische bedrijfsfilm of commercial laten maken

Bij BXPOSED geloven wij dat het juiste beeld meer zegt meer dan 100 woorden. Beelden, sequenties, geluid en impressies hebben de mogelijkheid de voordelen, prestaties en ervaringen te tonen. Dit kan effectiever worden gedaan door storytelling in film. Wat op zijn beurt je geloofwaardigheid en vertrouwen verhoogt van je product of dienst in jouw markt. Bij BXPOSED gaat het film maken over het vastleggen van een verhaal, het in beeld brengen van levensechte emotie door middel van pakkende cinematische beelden. Vloeiende verandering en vlotte transities trekken de aandacht en vergroten de betrokkenheid van de kijker. Film werkt als het inspirerend, educatief en/of entertainende content bied m.a.w kies voor Bxposed Films en creëer value door film en maak op die manier van kijkers klanten.  

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?  
Stuur on een mailtje of bel ons voor al je vragen

DE FEITEN

NA-8 2_edited_edited_edited.png

Waarom video marketing in 2023

  • Video promotie van een merk, product of service is 600% effectiever dan print en direct mail gecombineerd

  • Marketeers die video gebruiken doen omzetten 49 % sneller groeien dan zei die geen video gebruiken

DE MOGELIJKHEDEN

Wij helpen bedrijven met het creëren van doeltreffende content. Onze resultaten spreken voor zich!

Aftermovie Grand revolution bij Gr technics
03

MOGELIJKHEDEN

Jouw video strategie in 2023

Jouw video strategie!

Bepaal een online strategie. Post wekelijks videos en foto's op social media, door main feeds, reels en stories adverteer op facebook. Uit het oog is uit het hart, laat mensen zien wie je bent en wat je doet. Be Exposed! Wij maken media campagnes in alle mogelijke formaten, en dit van concept tot oplevering volledig in de tone of voice van jou bedrijf. 
 

Heb je een technisch product, al eens gedacht aan instructie of montage videos, stuur deze door naar je klanten, en bespaar je een rit van de vertegenwoordiger, zien is begrijpen
 

Bereik toekomstige  medewerkers met een employer recrutement video, zet alle aspecten van jou bedrijf inspirerend in beeld en trek op die manier toekomstige werknemer makkelijker aan, of laat een van jou klanten getuigen met kwalitatieve externe audio opname in een testimonial video.
 

bottom of page