top of page
Ben Waloszek op de set van bxposed films

BRANDING PRODUCTIES

Inspireer met film door storytelling

Wij helpen bedrijven met het creëren van doeltreffende content. 

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken? Of ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijfs missie- & waarden naar de buitenwereld toe kan communiceren? Bij BXPOSED kun je alle types bedrijfsfilms op maat laten maken met uitstekende kwaliteit en professionaliteit
 
Jouw bedrijfsfilm bij BXPOSED begint met een vrij- blijvend intake gesprek om uw behoeftes en wensen nauwkeurig in kaart te brengen. Van hieruit wordt er over een unieke strategie gebrainstormd om de highlights van jouw bedrijf in beeld te brengen.


BXPOSED zorgt voor een  creatieve en hoogwaardige weergave van de kern van uw bedrijf met een u
nieke selectie van beelden, dynamische filmtechnieken en transities. Hierdoor kan jij jouw bedrijfsfilm vol vertrouwen de wereld insturen, zodat je uw publiek kunt inspireren en van jouw kijkers klanten kunt maken.

Informeer potentiële klanten met jouw product of service

Bepaal een online strategie. Post wekelijks videos en foto's op social media, door main feeds, reels en stories adverteer op facebook. Uit het oog is uit het hart, laat mensen zien wie je bent en wat je doet. Be Exposed! Wij maken media campagnes in alle mogelijke formaten, en dit van concept tot oplevering volledig in de tone of voice van jou bedrijf. 
 

Heb je een technisch product, al eens gedacht aan instructie of montage videos, stuur deze door naar je klanten, en bespaar je een rit van de vertegenwoordiger, zien is begrijpen
 

Bereik toekomstige  medewerkers met een employer recrutement video, zet alle aspecten van jou bedrijf inspirerend in beeld en trek op die manier toekomstige werknemer makkelijker aan, of laat een van jou klanten getuigen met kwalitatieve externe audio opname in een testimonial video.
 

Waarom video marketing in 2023?

  • Video promotie van een merk, product of service is 600% effectiever dan print en direct mail gecombineerd

  • Marketeers die video gebruiken doen omzetten 49 % sneller groeien dan zei die geen video gebruiken

LATEN WE SAMENWERKEN

bottom of page