top of page
De film
bruid en bruidegom

CINEMATISCHE TROUWFILM

Bij Bxposed kies je voor een kwalitatieve unieke trouwfilm!

Videograaf huwelijk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte! 

Huwelijksfeesten zijn veruit de meest memorabele en belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven, dus waarom zou je deze niet voor altijd willen herbeleven met een video? De BXPOSED huwelijksfilm wordt met een pakkende verhaallijn gefilmd, waardoor jouw pure liefdesverhaal centraal in het oog springt.
 

Leg jouw onvergetelijke dag voor eeuwig vast op beeld en je zult geen minuut spijt hebben. Het geheel wordt cinematisch gemonteerd, met individuele accenten die passen in het totaalplaatje. Met een levensechte video van jouw bijzondere dag, kan jij eindeloos nagenieten.

 

Twijfel niet langer en vraag hier vrijblijvend uw prijs aan via e-mail.

Hoe gaan wij te werk bij Bxposed Films?

Eerste stap, stuur me een mailtje
Stuur eerst even een mailtje en schets even kort hoe jullie het zien. Hoelang wens je dat er gefilmd wordt de hele dag tot aan het avondfeest of enkel tot na de ceremonie. Laat me weten hoe jullie huwelijksdag  verloop en of er  speciale wensen zijn. Is er een specifiek concept voor jullie trouwfilm?  Aan de hand van deze informatie maak ik een offerte op maat op

Intake gesprek
Indien de prijs gunstig is en er is interesse, vraag ik meestal een intake gesprekje. Ik vind het zelf belangrijk om jullie te leren kennen, een intake gesprek is de ideale gelegenheid om alles eens goed te doorlopen zodat ik een beeld kan vormen van jullie mooie dag, ook leren we op die manier elkaar al eens kennen, jullie behoeften, wensen ik hoor ze graag zodat ik kan bijdragen tot een aangename positieve sfeer op jullie huwelijksdag.

De dag zelf
Een raad kan ik geven vergeet zeker niet te genieten. En maak je vooral geen zorgen, Ik zal er zijn stipt en voorbereid. Ik steek heel mijn ziel en passie in jullie trouwfilm. Bij Bxposed is er geen sprake van bandwerk. Iedere huwelijksfilm is uniek en wordt met veel aandacht en creativiteit verwerkt tot een mooi eindresultaat.

Huwelijksfilm van Niels en Cynhia

Standaard

-Opname tot na de ceremonie

-4K  cinematische stijl shortfilm 4-6 min
-Passende muziek met licentie
-Gebruik 2 cameras  4K opname

-Mutiple lens set + gimbal + tripod
-Kleur correctie & grading

-Eindmontage digitale oplevering
 

 936

Trouwers Rivierenpark door Bxposed

Premium

-Hele dag schoot: tot na het dansfeest

-Passende muziek met licenties

-Mutiple lenses + tripod monopod

-4K cinematische Stijl Shortfilm 6-9 min

-Multicam volledige ceremony

-Externe Audio opname

-Color correctie & grading 
-Eindmontage & digitale oplevering

€1690

Huwelijksfilm laten maken

Taylored

Heb je speciale wensen zoals studio belichting meerdere cameraman-
en, droneshots, lange film met interviews testimonials, of een buitenlandse trouw op locatie het kan allemaal bij Bxposed films. Vraag je offerte op maat aan 

Offerte

bottom of page