top of page

OVER ONS

Bxposed Films is een gepassioneerd filmproductiebedrijf gevestigd in het hart van Herentals. Wij zijn niet alleen een team van creatieve professionals; we zijn verhalenvertellers, beeldscheppers en ervaringsbrengers. Onze reis begon in de wereld van film, en we hebben met trots de erkenning mogen ontvangen op meerdere filmfestivals. In Rome waar werd ons werk "People Of The Morning " bekroond door Unesco filmfestival voor beste documentaire in 2023.
 

 Bij Bxposed geloven we in de kracht van films om te inspireren, te informeren en te entertainen. Het zit in ons DNA om verhalen te vertellen die een blijvende impact hebben. Wat ons uniek maakt, gaat verder dan onze bekroningen. We werken samen met een hecht netwerk van getalenteerde freelancers verspreid over België en ook in het buitenland, elk een meester in zijn of haar segment. Om op die manier steeds topkwaliteit te leveren. Samen vormen we een krachtige eenheid die in staat is tot het leveren van high-end producties met alles erop en eraan. Of het nu gaat om het vastleggen van adembenemende filmische shots, het vastleggen van kristalhelder geluid, het ontwerpen van een uniek logo, het creëren van boeiende animaties, of zelfs het vastleggen van luchtbeelden met behulp van helikopters, we beheersen het allemaal. Bij Bxposed gaan we verder dan alleen het maken van video's; we creëren ervaringen die blijven hangen. Samen vormen we jouw verhaal tot een meesterwerk. Scripting Your Passion

TO TELL A STORY

TO CREATE VALUE

Bij BXPOSED geloven wij dat het juiste beeld meer zegt meer dan 100 woorden. Beelden, sequenties, geluid en impressies 
hebben de mogelijkheid de voordelen, prestaties en ervaringen te tonen. Dit kan effectiever worden gedaan door storytelling in film. Wat op zijn beurt je geloofwaardigheid en vertrouwen verhoogt van je product of dienst in jouw markt. Bij BXPOSED gaat het film maken over het vastleggen van een verhaal, het in beeld brengen van levensechte emotie door middel van pakkende beelden. Vloeiende verandering en vlotte transities trekken de aandacht en vergroten de betrokkenheid van de kijker. Om zo van kijkers klanten te maken. BXPOSED beelden spreken voor zich. 

SCRIPTING YOUR PASSION WITH PURPOSE

Bxposed-films is een filmproductiebedrijf dat passies van mensen en bedrijven helpt verbeelden door middel van film, inspiratie, educatie en emoties op te wekken. Bxposed films begon met run-and-gun-filmopdrachten voor professionele atleten zoals red bull bodyboarders, fmx bikers etc. Tegenwoordig produceert Bxposed vooral brandingfilms voor bedrijven als Jack and Jones, Brax Fashion en Ethiopian Airlines, maar we produceren ook documentaires en andere passie-projecten waarbij we altijd proberen te inspireren met verhalen, mooie beelden en een vloeiend montagetempo.

BXPOSED FILMS OP DE RODE LOPER

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

LATEN WE SAMENWERKEN

bottom of page